Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 yıl boyunca hem Bağkur hem de SGK primim ödendi. Geriye dönük ödeme alabilir miyim?

odyriza

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar benim işyerim vardı bağkur yatırıyordum fakat işlerimin kötü gitmesinden dolayı sigorlı bir iştede çalışıyordum. aslında bağkuru iptal edebiliyormuşum fakat benim muasebeci öyle birşey söylemedi yani benim 4 yıl çift sigorta oldu ben bu pirimleri geriye dönük alabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim.

Ödenen bu primlerin geri alınıp alınamayacağını bilen var mı arkadaşlar?

Şu başlıkta: http://www.engelliler.biz/forum/emeklilik/15096-52-raporla-ne-zaman-emekli-olabilirim.html
arkadaşımızın yazdığını aynen aktarıyorum:

slm ardaşım hem bağkurlu hemde sgk olamazsın hangisinde günün fazla ise o tarihteki günlerini sildirmeyip kalsın eğer sgk primlerin fazla ise sadece ( işçi payını) iade alırsın , eğer bağkurun sadece o dönemde varsa ödemiş olduğun primlerin tamamını iade alırsın

Üst Alt