Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 40 rapor olması araç alımı için yeterli mi?

csharpci

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
Araba alırken vergi indirimi her engelli vatandaşa var mı ? Rapor oranı %40 üzeri olan herkes yararlanabiliyor mu ?

Anlamadım. Vergi İndirim hakkım mı yok. Yoksa araba hiç mi alamayorum ? Bizim araba kullanmamız yasak mı ?

Ehliyet alıp alamayacağınız doktorun insiyatifinde bir durum, biz kesin olarak birşey söyleyemeyiz. Ancak ehliyet alsanız dahi araç alırken ötv-mtv'den muaf olamazsınız.

selamlar benim sag gozum protez seker hastasiyim v.s 100 de 73 raporum var arac alabilirmiyim acaba

falkon,
alamazsınız, çünkü hem engeliniz ortopedik değil hem de rapor oranınız % 90'ın altında.

Ayrica %90 uzerinde rapor alip ortopedik rahatsizligi olmayan kisiler otvsiz aldiklari araclari kendileri kullanamaz.

hatti;
kendileri kullanabiliyorlar ..

fakat tek goze ehliyet veriliyor vede obur gozumde her hangi bir sorun yok neden arac alamiyorum anlamadim

Üst Alt