Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%48 oranlı raporumla araç alabilir miyim?

kalua33

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
23
S.a. benim %48 raporum var rahatsizligim kalp kapagi degisikligi kalp kapagi %30. Pulmoner Hiper tansiyon %20 genel olarak %48 benim b sinifi ehliyetim var h sınıfı alabilirmiyim ve otv siz arac alabilirmiyim yardimci olursaniz sevinirim iyi günler

ortopedik engeliniz olmadığı için araç alamazsınız.

bende bugün ortopedik rahatsızlığım yüzünden başvuruda bulundum ve sadece nöroloji den % 40 aldığım yazıyor benim engelli rapor oranım kaç olabilir acaba yardımcı olur musunuz?

Sadece nöroloji ise balthazard uygulanacak başka oran olmadığından elbette rapor oranınız da %40 olacaktır.

Ötv indirimi

s.a. arkadaşlar benim raporum %48 kalp rahatsızlığım var bugun ötv ile ilgili araştırıken ötv den muaf değilde ötv indirimini gördüm benim B ehliyetim var ben ötv indiriminden faydalanabilirmiyim yada raporuma H ehliyeti alabilir yazdırmam mümkün mü mümkünse ozman bu rahatsızlığımla ötv indiriminden yararlanabilirmiyim şididen teşekkürler iyi günler.

kalua33
%48 lik raporunuzla ötv indiriminden faydalanamazsınız.enaz %90 ve üzeri ağır engelli olmanız ve yahut engel oranına bakılmaksızın ortopedik engelli (sağ sol el ayak) olmanız gerekir.

Ortopedik bir rahatsızlığınız olmadığı sürece ve %90 üzeri rapor yoksa alamazsın

Üst Alt