Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 sene önce çekilmiş EMG ile yeni rapor başvurusu yapabilir miyim?

ertugrul01

Aktif Üye
Konular
387
Reaksiyonlar
1
5 sene öncesinde üniversite hastanesinde çektirdiğim E M G ( polinöropati ) teşhisi ile devlet hastanesinde (nörolojiden) ilaçlarımı alabiliyorum. devlet hastanesinden saglık raporu almak için başvurmadan önce tekrardan E M G çektirmelimiyim. benim kaygım saglık raporu alırken belki devlet hastanesinde sorun olmazsada % 40 ve üzeri alabilecegim raporu Ankara Saglık kurulundan eksik evrak deyip tekrardan geri dönermi. işimi şansa bırakmak istemiyorum ....bu konuda bilgisi olmayanlar yorum yazmasın...

Resmi prosedürünü bilmem, tamamen mantık yürütüyorum..:) Ben olsam 5 yıllık EMG ile vergi indirimi başvurusu yapmam.. En yeni, en güncel evraklara bile bir kulp takıyorlarken 5 yıl önce çekilmiş EMG'yi kabul edeceklerini zannetmem.. Hiç riske girmem yerinizde olsam.. Ama yinede tecrübe etmiş birilerinden bilgi almakta fayda var.. Deneyimi olan var mı?

Kesinlikle yeniden çektirin. 5 sene önceki emg'yi mümkün değil kabul etmezler...

Üst Alt