Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yıl süre dolumu nasıl hesaplanıyor?

Konular
56
Reaksiyonlar
12
Merhaba Arkadaşlar;

yeni araç için ehliyetimi,ötv indirimli raporumu yeniledim ve yeni araç için bayiyle her konuda anlaştık.

kullanmakta olduğum araç 11/06/2012 trafiğe çıkışlı sorunum yeni aracı almam için bu tarihi doldurmak zorundamıyım ?

bu 2 ay süresini atlatabilecegim bir neden yada yol varmıdır. :confused:
(Yıllık izin Mayıs ayında ve kullanmakta olduğum araçla izne gidersem lastik+bakım bana baya bir pahalı gelecek )

Tarihi doldurmak zorundasın başka bir çaresi yok.Aynı durum bendede oldu muağnesi bakımı trafik sigortası bunları yaptırmak zorundasın bakımı hariç.

Kötü oldu ya Yıllık izni hiç düşünmeden aldık :(
ne olur sanki bir aylık ötv neyse ödeyip yeni aracı alsam :)

24.12.2014 aldıgım aracı 2019 gırınce satabılırmıyım?

ÖTV indirimi için 5 yıllık süre ne zaman dolar?

ben aracımı 2013 yılının 24 aralığında aldım, araca ait fatura ve ötv beyannamesi vs o tarihte ama aracın ruhsatında tescil tarihi 02.01.2014 yazıyor, ben yeni aracı 25.aralık.2018 demi yoksa 03.ocak.2019 damı alabiliyorum

bilgisi olan var mı?

Üst Alt