Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yıl süreli emekliyim. Kontrolden ne kadar önce sigorta müdürlüğüne gideyim?

Candido

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
@OturanBoğa Merhaba benim engelli raporum var emekliyim 5 yil sureli verildi 2028 yilinda yenilemeye gidecegim,bu süreçte 3 ay once meme kanseri oldum suan kemoterapi görüyorum, sizce yeniden rapor icin simdi basvurayim mi yoksa 2028 i bekleyim mi,çalışmıyorum ev hanımıyım, teşekkürler

@Candido, geçmiş oldun emeklilik süresinin dolmasına 3 ay kala bulunduğunuz ilin ssk emeklilik servisine giderek hastaneye sevk ala bilirsiniz 3 aydan önce sevk vermezler prosedür bu şekilde.Engreli raporu icin hastanede yoğunluk oluyorsa şayet 4 ay kala hastaneye sevk icin takib edin ve süreli raporunun bitmesine 3 ay kalan tarihe denk gelecek şekilde randevu alın ve randevu aldıgınız tarihten 2 gün önce ssk ya giderek hastaneye sevk yazısı alın işleminiz daha çabuk yaparsınız Şuanda bireysel olarak engelli raporunu yeniletmrnizin hiç bir faydası olmaz .Zatwn mevcut da 5 yıllık raporunuz var engelli kimlik kartınızda vardır.mevcutdaki haklardan faydalanıyorsunuzdur yani.şuan icin rapor yenileme konusunu kafanıza takmayın uzunca bir süre var zaten 2028 yılına

Üst Alt