Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yılı dolan aracımı eşime ya da babama satabilir ya da devredebilir miyim?

Marklinci

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2014 mart ayinda otv siz ilk aracimi aldim. 5 yillik surem mart ayinda dolucak. Elimdeki araci esime babama v.s devredip 2.aracimi alabilir miyim. Yoksa aile yakinlarina devredilmesi yasak mi.

Marklinci

5 Yıl süre dolduktan sonra ( 60 Ay ) Vergi Dairesine Bildiriyorsunuz , Sonra istediginiz Kişiye satabilirsiniz.

Marklinci
Satmak zorunda bile değilsiniz. Önceki aracınız 5 yılı doldurduğunda tekrar ÖTV muafiyetli araç alabilirsiniz.
Bu durumda MTV muafiyetinden sadece birisi için faydalanabilirsiniz.

Ufukalp

Ufukalp bey merhaba 2019 yılı itibari ile engelli raporu ile alınan araçların satım süresinin 5 yıldan 10 yıla çıkarılacağı konuşuluyor ne kadar doğrudur bilginiz varmı? ben şahsen böyle bir karara inanmak istemiyorum. Bilginiz varsa bizlerle paylaşır mısınız? Teşekkürler

emre_nx

keşke böle bişey olsa üstüne engel orani %90 deilde 70 80 arası düşürseler :) hayaller hayaller:) temel ihtiyacimiz olan bi araba 10 yil yeter rahat:)

emre_nx
Ben öyle bir şey duymadım, olacağını da zannetmiyorum.

Üst Alt