Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%52 raporumla araç alımında vergi indiriminden yararlanabilir miyim?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar.ben % 52 raporumu yeni aldım ama raporde h ehliyet ve ötvden muaf gibi ibareler yok.mevcut ehliyetim b ama daha iptal olmamış..araba alırken vergi muafiyetinden yararlanır mıyım?

Hayır araç için yeniden rapor almanız gerekiyor H Sınıfı ehliyet alır özel tertibatlı araç kullanması uygundur yazan rapor alacaksınız devlet hastanesinden sonrasında ötv ve mtv ödemeden araç alabilirsiniz.

selam gecmis olsun kardasim benimde var % 52 ankaraya yolla vergi dayresine bakalim biraz kırpsınlar düsürsunlar hic bir ise yaramaz benimkide % 32 düsdü yani emekliligi 8 puanla kacirdim samalikkkkkkkkkkkkkkkkk ben tek güzle yasamaya devam ediyorum yola ciktigimzaman 5 dk saga sola bakiyorum neme lazim tayip erdogan gecerken bana carp masin diye sahlicakla kal allah yardimcin olsun

keremöz;

ne yani vergi indirimi için başvurduğunda raporundan puan mı düşürdüler ?

Üst Alt