Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

6 ay süreli engelli raporuyla ÖTV'siz araç alabilir miyim?

Mechanicle

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Yüzde 98 olan bu süreli engelli raporuyla ötvsiz araç alabilirmiyim arkadaşlar ?

Mechanicle
6 aylık alamasınız raporunuzda 6 aya gün alınmışsa alamasınız rapor süresi 6 aydan fazla olması gerek araba bayii sini gitmiştim rapor süresi 1 yıllıktı süresinin bitmesine 5 ay vardı kabul etmediler

Peki arkadaşlar babam %98 ağır özürlü engelli raporu var neden 6 aylığına verdiler bu raporu ne evde bakım maaşına başvurabiliyoruz nede ötv indirimine hiç bir hayrı yok bu yüzde 98 ağır özürlü raporunun.küfür eder gibi 6 aylık vermişler.rapor ek imzası oldğu için daha heyetten çıkmadı acaba doktorla görüşaem enaz iki seneye çıkarma ihtimalleri var mı yoksa nereye itiraz edicem evde bakım maaşına bile başvuramıylruz bu 6 aylık raporlar.

Bir bilen arkadaş bilgi verebilir mi.bu 6 aylık raporu itiraz etsem 2 seneye çıkartma ihtimalleri var mı acaba.eğer bu mümkün değilse nnereye itiraz etsem acaba?

Mechanicle
il sağlık müdürlüğüne itirazda bulunabilirsin ilk raporum %92 (6) aylık ikinci raporum 1yıllıktı %86 oran 3 rapor 1 yıllık%80 nihayet herhamete geldilerde 4cü rapor%66 sürekli verdiler gardaş sen git aile sosyal bakıcı aylığı için 1 ay sürse 5 ayını alırsın ben öyle yaptım 5 ayımı aldım yerinde olsam sabrederim iyi günler

Üst Alt