Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

7. ayda 2022 maaşına başvurdum. 8. aydaki aylığı alır mıyım?

canemir

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Melek Hanım merhaba. Ben platformda yeniyim. Gördüğüm kadarıyla çok yoruluyorsunuz ama bir ricamda benim var cevaplarsanız mutlu olurum. Engelli oranım %87 başvuru tarihim 25 07 2018 kabul tarihi 10 08 2018. Ben Eylülde aylık alabilirmiyim? Eğer alırsam ne kadar alırım. Doğum tarihim 1964. Bu arada hayırlı Bayramlar.

canemir
rapor oranınız % 70 ve üstü
başvuru tarihiniz temmuz
bu duurmda aylık başlangıç tarihiniz 1 agustos olur.

doğum yılınızın son rakamı 4. buna göre ödeme gununuz 9 eylül (pazara geldiğinden ödemenizi pazartesi alırsınız)

işlemelr yetişirse eylül'de alırsınız. yetişmezse ekim'e kalır. ama sanırım eylül'e yetişir.

işlemler yetişirse, 9 eylül pazara geldiğinden (ya cuma ya da pazartesi alırsınız)
ödeme gununuzde, 1 agustostan itibaren, agustos + eylül olmak üzere size 2 aylık toplam 1301,03 TL ödeme yapılacaktır.

ödemenizi ödeme gününüzde, herhangi bir PTT şubesinden T.C. kimliğinizle birlikte çekebilirsiniz.

Üst Alt