Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%71 oranlı raporum onanırsa ne zaman emekli olabileceğim?

akif_41

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar .

benim bir sorum olacak sizlere ben 1 ay önce vergi indiriminden yararlanmak üzere vergi dairesine basvuru yaptım . beni hastahaneye sevk ettıler . hastanede ortalama % 71 gibi bir oran cıkar dediler ve evrakları kendileri ulaştıracaklarını söylediler.

fakat benim kafama takılan bir sorun var .

benim 19 yıllık bir sigorta sürecem var . toplam prımım 3204 askerlık borclanmasını yatırdığım taktırde 3659 gün olacak .. ben 3720 güne mi tabii yim yoksa 3600 günemi .

su an hala sigorta primim yatiyor.. yani muracatim dan bana red gelir mi . yoksa günüz doluca emeklı olursunuz mu denir . o yüzden askerlık borclanmasını 450 gün 5.200 tl yatırmıyorum .

bana bir yol gösterır seniz sevinirim . TEŞEKÜRLER.

İlk sigortalı olarak priminizin yattığı tarih önemli. Şu tablo işinizi görecektir..

2008_oncesi.PNG

İlker beyinde soyledigi gibi 19 yillik sigirtaliyim dediginizi gore tablodaki 9 nolu yani 16 yil 4 ay 3760 gunle emekli olursunuz....

Askerlik görevini işe başlamadan önce yapmış iseniz geri çeker, sonra yapmış iseniz prim gün sayını artar.

Üst Alt