Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%75 engelli raporum ile ÖTV siz araç alabilir miyim?

TIBET26

Üye
Konular
78
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim engelim Bipolar afektif bozukluk dereceside %75 ben bu oran ile ÖTV indiriminden faydalanarak araç satın alabilirmiyim. Şimdiden cevaplar için çok teşekkür ederim.

İlla %90 mi olması gerekiyor. Eğer böyleyse bu haksızlık değilmi. Bizim raporumuzun hiç bir değeri yok.

@TIBET26 Maalesef hocam .. Benimde % 88 ama ortopedik olmadığı için engelim alamıyorum ...

ÖTV den yaralanman için ya en az %40 ortopedik engelin olması laım olmalısın yada %90 engelin olmalı (içhastalıklar, ortopedik, fizik, kas, vs....)

Yusuf islam ortopedik özürden % oranı sınırı yoktur..... Sadece ve sadece ortopedik kısıt önemlidir.....

vardır bana %32 verdiler alamadım ve en az %40 olmalı dediler cevabi yazıda
iyi günler

alamassın %90 üzeri olman lazım benim ABİM %85 ona bile olmuyor sadece arabanın alımında yardımcı oluyorlar ötv indirimi olmuyor

Yusuf islam Beyfendi benim raporumda %25 dir be nasıl aldım o zaman ???? Sizin ortopedik özrünüz ötv muafiyeti durumuna haiz olmayabilir

Üst Alt