Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 Rapor ile emekli oldum, 2015'te tekrar muayene raporu istiyorlar..?

onur22

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
kan kanseri geçirdim, % 80 rapor verdiler emekli oldum.. ama 2015'te tekrar muayene raporu istiyorlar. eğer iyi giderse raporlar maaşım kesilir mi 2015te?
ve 59 yaşındayım yaşlılık aylığı yazıyor gelen kağıtlarda malulen emekli falan yazmıyor​

öncelikle geçmiş olsun kontrol muayenede rapor oranı %60 dan aşağı inerse maaş maalesef kesilecektir, ve size tavsiyem kontrol muyeneye girerken en az 6 ay sizi geçindirecek bir birikim yapın zira bende kontrol muaneye 2013 ocak ayında girdim ve halen bekliyorum raporlar hastaneden bu hafta gönderelicekmiş sgk ya.

Anladim.. o zaman 2015 aralik yazmislar bana tarih olarak bende 3 ay önceden alıp gönderirim raporu ve umarim o boşluk olmaz

inşallah hayırlısı olsun hakkınız da

Hangi kurum kontrol muayenesi istemişse, kontrol muayenesi tarihi gelmeden 2 ay önce oraya gidip hastaneye sevk alın...

Üst Alt