Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%82 raporumla haklarımdan yararlanabilir miyim? Yeni rapor almalı mıyım?

CAN_KUŞ

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Selam

benım her ıkı ayakda kullanamıyorum anlıyacagın omurilik felclısıyım daha yenı rapor aldım ozurluluk derecemı gosteren % 82 verdıler bende de b ehlıyetı var
7 senedır.ehlıyetımı h sınıfına cevırıp otv ındırımınden yararlanabılecegım arac alabılır mıyım.

Araba alırken veya baska ısler ıcın yenı raporlar mı alacagım.

bılgılendırırmısınız

Evet, alabilirsin.

"Gaz-fren elle kumandalı araç kullanır, H sınıfı sürücü olur" ibareli iki nüsha halinde rapor alacaksın. Biri ile sürücü kursuna yazılıp, sadece direksiyon sınavına girerek B sınıfı ehliyetini H sınıfına çevirttireceksin.
Diğer nüsha ile gaz-fren elle kumandayı sağlayacak özel donanıma sahip otomobili ÖTV-KDV istisnaı ile satın alacaksın...

tesekkurler

bu habere sevındım gercekten cok saol.raporumun %90 altında oldugu ıçın alamazsın gıbı seyler duydum ama senınn bu konuda tecrubelı oldugunu dusunuyom.herkesın sorularını cevaplıyosun cok saol.tesekkurler:)

Senin için rapor oranının hiç bir önemi yok. %100 de olsa fark etmez, %10 da olsa fark etmez. Özenmli olan tyukarıda yazdığım özel donanım ibaresinin raporda yer alması...

Üst Alt