Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%83 raporu olan babam adına alınan aracı ben kullanabilir miyim?

UMITTHEKING

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arkadaslar,

benım annem %55 ve babam %83 raporlu. Babam adına arac alacagız. Babamın goz ve kalp ten rahatsızlıgı var.

- kendısı degılde ben, yanı (oglu aracı kullanabılır) dıyerek donanımsız (otomatık vıtes olabılır) vergı muafıyetı ıle arac alabılırmıyız ?

- annem uzerıne alırsak daha kolay olabılırmı ? (annemın bobrek ve kalp)

bu konuda fıkırlerınız ıle bana yardımcı olursanız cok sevınırım. Cunku annem 70 babam da 81 yasında, ve ehlıyetlerı hala b sınııfı. Onlara fazla ezıyet etmeden bır arac almak ıstıyorum. Sımdıden tesekkurler, hepınıze sevgıler.

ne babanız adına ve nede anneniz adına araç alamazsınız bu durumda.çünkü ikisininde rapor oranı yetersiz.% 90 ve üzeri olması lazım ötv den muaf araba almak için.eger babanızın veya annenizin engeli ortopedik olsaydı alabilirdiniz.

Üst Alt