Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 üzeri ÖTV indirimli araç alma ve evde bakım maaşı ile ilgili

erhanöz

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar oglumun %90 agır özürlü raporu var rapor süresi 2 senelikti raporun süresinin bitmesine 5 ay var bununla ilgili 2.3 sorum olacak

1-Halen o raporla ötv indirimli araç alabilir miyim

2-Evde bakım maaşı alıyoruz araç alırsak o maaş kesilir mi

3-55 bin tl bir araçı kaça alırız

4-evde bakım maaşı alıpta araç alıp maaşı kesilmeyenler ve kesilenler ne kadarlık araç almışlarsa yazabilir mi ona göre hareket edecem

şimdiden teşekkür ederim

not:raporun arkadasında egitim - evet
istihdam - hayır
sosyal yardım - evet
tekerlikli sandalye -hayır
özürlü kimlik kartı -evet

diger(açıklayınız) özürlü kimligi ve tüm özürlü haklarından faydalanması hk.

ötv indirimli araç almak için rapor arkasında yazanlar yeterli mi

1- Alabilir. Ama son zamanlarda süreli rapora zorluk çıkartıldığına dair duyumlarım var. Bence en iyisi almaya düşündüğünüz aracın bayiisi aracılığıyla yaşadığınız yerdeki vergi dairesine sordurmanız...

2- Beyan edilen gelirle açık tezat oluşturacak bir araç olursa, evde bakım görevlileri insiyatif kullanıp aylığı kesebilir. Bu konuda her yerdeki uygulamalar değişik. Sanırım biraz şansa kalmış bir durum...

3- http://www.engelliler.biz/forum/alim-satim/52229-xxx-tllik-araci-otvsiz-kac-tlye-alabilirim.html

4- Evde Bakım Hizmeti/Aylığı

5- Yeterli. Önemli olan tek şey rapordaki orandır zira.

Üst Alt