Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 ve üzeri raporu olan kişi ÖTV'siz aldığı aracı kendi kullanabilir mi?

gokmengul

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar R ortapedik raporum vardı bu hafta hemotolojik bir hastalığımı raporuma eklettirmek için başvurdum amacım ötv indirimden yaralanmak 90 oranını geçerse ki gececek araç alırsam ötvsiz ben kullanamam mı o aracı. bende kullanıma zorluk bi durum yok hatta b ehliyetim var. bide rapor düzenlenirken h ehliyet almak istiyorum diye belirtmem gerekiyormu.sizce oranımı 90 ve üzerine cıkarmalımıyım bana zararı olurmu
teşekkürler.

Ortopedik bir rahatsızlığınız yoksa, yani özel donanım kullanmanız gerekmeyecekse, % 90 ve üzeri oranla yakınlarınız kullanacakmış gibi alın aracı, alacağınız aracı hem herkes kullanabilir, hemde B sınıfı ehliyetle kendiniz kullanabilirsiniz sürücü yönetmeliğine göre sürücü olmanıza mani bir durumunuz yoksa.
http://www.engelliler.biz/forum/oze...m-arac-sahibi-hem-yakinlari-kullanabilir.html

Üst Alt