Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%91 rapor ile diplomasız ehliyet alınabilir mi?

Sketch

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
%91 ortapedik engelliyim ve 21 yaşındayım, ilk okul ( 1/5 sınıflar ) bitiremedim hastalıktan mecburi bıraktım diplomam yok ehliyete girmek için ortaöğretim ve üzeri lise vb, diploma şart benim diplomam olmadığı için ehliyet kursuna giremiyorum özel bir rapor ile ehliyet alınabilir mi. ?​

Sketch

Sizde aynı şekilde ehliyetsiz araç alabilirsiniz ve siz kullanamazsınız. % 90 ve üzeri raporlar bu şekilde

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sürebileceğimiz otomatik vites araçlar ve özel donanımlı araçlar var, sürebileceğim araç alsam kullanabilir miyim.
Sonuçta 1 bacağım yok, ve otomatik araç alabilirim, peki kendim sürmek için alacak olsam ehliyet şart mı yoksa rapor ile mi alırım.

Sketch
Hem ehliyet hem de durumunuza uygun olarak otomatik/özel tertibatlı araç kullanabilir ibareli sağlık kurulu raporu şart.

Üst Alt