Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 91 raporumla alınacak aracı ileride donanımlı araca çevirebilir miyim?

ahmet28

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim %91 raporum var. Engelli aracı alıp yakınlarım tarafından kullanılmasını sağlayacağım. Fakat ileride biraz daha düzelirsem (kollarımda herhangi bir sorun yok) yani tertibatlı araç kullanmak için H sınıfı raporu alabilir ve H sınıfı ehliyetini de alırsam bu alacağımız aracı tertibatlı araca çevirip ben kullanabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Evet, araç özel donanım takıldığı halde de ötv-mtv istisnasından yararlanabileceği için teorik olarak bu dönüşüme engel hiç bir durum yok. Ama pratik uygulamasında kimse ne yapılacağını çok bilemeyeceği için biraz zahmetli olabilir.

benim de %91 raporum var. h sınıfı ehliyeim de var,özel donanımlı araç kullanabilir ibareli raporda var. ama para yok araç almak için:(

Üst Alt