Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
98 sigorta girişim ve 5600 primim var. Testis kanseri nedeniyle erken emeklilik..?
sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 ve üzeri rapor ve ona karşılık da defterdarlıktan 3. derece vergi indirim hakkı elde ederseniz, hemen erken Yaşlılık emekliliği için sigorta müdürlüğüne başvuru yapabilirsiniz.
Abi cim. Benim tedavilerim bitti. Ama kontrolerim. Sene de bir gidiyorum. Sizce. Emeklilik hakki kazandim mi. Sizce. Raporlari. Gecirdiyim. Hastaliga gore kac olrak alirim kemoterpi. Kac. Yumurtaligim alindi. Varikosel var. Cocuk icin test yaptirdim normal. Dogum olmaz dediler. Ayrintili. Yazabilirmisin
Hastalığında metastaz varsa ve devam ediyorsa %82 ye kadar alırsın.Ancak hastalığın geçmişse sadece kontrole gidiyorsanız alacağın rapor %30 civarı olur.Yani doktorun kararı önemli olan bu durumda.
Selam durum soyle. Gern hucreli testis tomuru. Teshisi konuldu. Mafeztas yapmisti omur ilik. Sinir ucuna. Mide ye karaciger sicramisti. Sag yumurtaligim alindi sonrasinda. 4 kul kematerapi gordum. Agrilarim cok oldugundan morfin kullaniyordum pisiyatri doktoru kirmizi recete. Ilac vermisti. Su an kullanmiyorum sadece sakinlestirici ilac kullaniyorum. Daha donra tedavilerim bitti. Bir sene sonra yumurtaligim agriyordu. Ultrason cekildi siddetli varikisol vardediler. Ilac kullaniyorum sizce yuzde kac rapor alma sansim var bana yardimci olurmusunuz heyete basvuru yapacam
Ssk mudurluyune gittim fazla primin var dediler vergi dairesi gidin ordan form vercekler dedi. Birini kendiniz diyerini calistiginiz sirket dolduracak dedi sonra vergi baskanligina gidip formu vereceksiniz dediler. Ordanda sevk edip heyet rapor cikaraksiniz dediler vergi dairesine. Gittim bu form hakkinda bilgileri yok. Bana soylermisiniz vergi dairesinden ne formu alip dolduracam cevap yazarmisiniz
Birde. %40 rapor alirsam kac tl aylik maas alacam bilgi verdiyiniz icin tesekilurler
Ne rapor alacağımızı bilmiyorum ama vergi dairesinden hastaneye sevkinizi isteyeceksiniz.%40 rapor olma olasılığınız çok yüksek.Daha sonra sağlık raporunuz %40 üzeri çıktıysa vergi indirim belgesi için tekrara maliyeye başvuru yapacaksiniz.Vergi indirim belgesininin çıkması 2 ayı bulur.Daha sonra SGK ya gidip emeklilik dilekçesi vereceksiniz.Maaşiniza gelince pirim gün sayısı ve prim miktarına göre hesaplanır.Bende emeklilik için bekleyenlerdenim.Yani zaman kaybetmeden hastaneye sevkinizi maliyeden isteyin.daha sonra sizi yönlendireceklerdir.
Iyi gunler. Simdi vergi dairesi mi gidecem. Yoksa. Direk hastaneye. Gidip. Ozurluluk raporumu cikaracam. Indan sonra mi. Vergi dairesune. Gidevem bilgi. Verirmisiniz
Defterdarliga gidip vergi indirim belgesi almak istiyorum ve hastaneye. Sevkimi istiyorum diyeceksiniz.Tabi SSK li olduğunuzu düşünerek yaziyorum.ondan sonra sağlık raporunuz la tekrar deftarliga gidip vergi indirim belgesi alacağım diyorsunuz.
Emekli maaşı düşük olacaktır. Ama bilin ki çalıştığınız her gün (eğer priminiz 3-5 bin tl üzerinden yatmayacaksa) emekli maaşınız da düşecek. Onun için, hemen emekli olmak her zaman daha avantajlıdır. Emekli olun, maaş almaya başlayın, çok istiyorsanız sosyal güvenlik destek primi yatırarak çalışmayı sürdürün