Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık kalp ameliyatı bel kırıklığı ile hangi oranda rapor alabilirim?

malatyaliburak

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
ASD kalp deliği kapama ameliyatı oldum , ameliyattan sonra %30 rapor verilebilir dediler diye rapor almadım. Birkaç sene sonrasında trafik kazası geçirdim ve belimde kırık oluştu. Sırt bölgemdeki kırıktan dolayı 6 ay çelik korse ile gezdim ama yinede boyumda 3 CM'lik kısalma meydana geldi. Bu iki durumdan dolayı %40'ı geçecek bir sağlık raporu alabilirmiyim ? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

inşallah yani sadece bel kırığı konusunda net bilgim yok ama şansımı deneyeceğim.

Trafik Kazası Sonucu Omurga Çökmesine % Kaç Rapor Verilir ? MR Raporu Konuda Mevcut

https://disk.yandex.com.tr/i/DX3PymeAU_ZwBQ

Bu rapordaki yazılı olduğu üzere trafik kazası kaynaklı omurgamda çökme oluştu. Boyum 3cm kısaldı. Ayrıca %30 rapor alabildiğim kalp ameliyatıda oldum yani iki sebebin toplamında ne kadar rapor alabilirim ?

linke girmek istemeyenler için kısaca raporda yazanları aşağıya yazıyorum:

T11-12 diski sol paramedian küçük protrüzyon göstermekte olup spinal korda
hafif bası yapmaktadır. Spinal kökler serbesttir. Nöral foramenler açıktır.
T12-L1 diski sol posterolateral protrüzyon göstermekte olup spinal korda ve sol
L1 köküne bası yapmaktadır.
L1-L2 intervertebral eklem diski normal görünümdedir. Dural kese ve spinal kökler
serbesttir. Nöral foramenler açıktır.
L2-L3 intervertebral eklem diski normal görünümdedir. Dural kese ve spinal kökler
L3-L4 intervertebral eklem diski normal görünümdedir. Dural kese ve spinal kökler
L4-L5 diski sağ ağırlıklı bulging göstermekte olup dural keseye bası yapmaktadır.
Spinal kökler serbesttir. Nöral foramenler açıktır.
L5-S1 diski bulging göstermekte olup dural keseye hafif bası yapmaktadır. Spinal
kökler serbesttir. Nöral foramenler açıktır.
Osseöz spinal kanal çapları tabiidir. Spinal kord T12-L1 seviyesinde konus medüllaris
olarak sonlanmakta olup doğal morfoloji ve intensitede izlenilmiştir. Kauda equnia
köklerinin dağılımı simetrik ve tabiidir.

Üst Alt