Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adına şirket açılmasının e-Devlet üzerinden engellemek

Manemm

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
272
Adıniza art niyetli insanların şirket açılmaması icin bir hukukçu e-devlet üzerinden kısıtlama yapılmasını aksi takdirde erisebilenlerin bilgileriniz üzerinden mağduriyetler yaşayacağınızı belirtmis ben 2022 yılında kısıtlamamı e-devlet üzerinden yaptım

İşlem e-devlete giriş yapıp

Kısıtlama yazıyoruz
ticaret bakanligi ortak veya yetkili olmuşa kısıtlamaya tıklıyoruz oradan basvuru yapıyor ortak ve yetkili diye işaretliyoruz başvurumuzu tamamlıyoruz

Avantajları ;
sizin haberiniz olmadan kesinlikle şirket açamıyorlar bugun bir arkadaşın arkadaşının adına haberi olmadan paravan şirket acilmiş oradan paylaşmış bende paylaştım ki bu duruma düşmeyelim

Benim de çevremde birinin başına geldi. O nedenle 2017'de kısıtlama koymuştum. Baktım hala kısıtlı...

Üst Alt