Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akut Dissemine Ensefalomiyelit (ADEM) hastası olan var mı?

@Kamil01x
Aynı durum da yengem , yüksek doz kortizon arkasından 5 kere plazma ferez aldı hiçbiri fayda etmedi , lezyonlar arttı , plazma uygulanırken trombosit değeri düştü , ciğerine pıhtı attı , durumu kritik deniliyor , ivig tedavisi uygulanacak ancak oda yüksek riskli . Tam teşhis konulamıyor yüzde 90 Adem deniliyor . Beyinde ve omurilik çok fazla lezyon var .umudumuz tükenmek üzere 😢

Çok geçmiş olsun, umutsuz olmayın doktorlar bile umudunu kesmişti benden, 1 ay yoğun bakım, 3 ay serviste kaldım taburcu olmama yakın sabah uyandığımda ayaklarıma hareket geldiğini farkettim sonrasında 3 ayda fizik tedavi ile yürümeye başladım
@Uzmer,

@Kamil01x, teşekkürler 🙏🏻pıhtı problemi düzeldi , ivig uygulandı , akıllı ilaç tedavisine başlanacak , 2. Haftadan itibaren bilinç bulanıklığı şizofreni düzeyinde var , yoğun bakımda 25. Günümüzdeyiz beyindeki lezyonlar büyümüş, 2 tane daha eklenmiş .Sizde lezyonlar , bilinç durumu nasıldı .

Üst Alt