Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da h sınıfı ehliyet verebilen özel hastane önerisi olan var mı?

burak_br

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
1
ankarada h sınıfı ehliyet verebilen özel hastane varmı bidlniz h kalktı ama b almak için ortopedikengelli ye vereb,ilen özel kruluş

h ehliyet almak istiyorsanız özel hastaneden alınan raporlar geçerli değildir yalnızca devlet hastaneleri .sgk hastaneleri ve üniversite hastanelerinden sğlık kurulu (heyete ) girerek rapor alabilirsiniz

Simdi hler kalktiya kardes bsinifi oldu biz engellierede ozelden verebilirlermi ki

Bi kardesim var h sinifi ehliyeti varda yeniden rapor alip bye cevircek onun icin arıyoruz

ben otomatik vites araç kullanır h sınıfı ehliyet alır diye üniversiteden rapor aldım b sınıfı ehliyetim var şimdi 2016 yılından itibaren h sınıfı ehliyet verilmeyecekmiş h sınıflarıda b ye çevrilecekmiş.şimdi benim sürücü kursuna gidip yeniden ehliyet almammı gerekecek ben ne yapmalıyım bilen arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim ayrıca b ehliyete 2016 dan itibaren ötv indirimli araç verilecekmi

Tek hekim raporu yeterli dior ama bizden heyet istiyorlar

Üst Alt