Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete hastalığından vergi indirimi alan var mı?

KAN-KA

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Diğer hastalıkları yanında anksiyete (tedavi ile kısmen düzelen) hastalığından vergi indirimi alan varmı ve diğer hastalıklar olmasına rağmen rapor sürelimi onaylandı teşekkürler

Çok büyük olasılıkla 1-2 yıl süreli verilir:

D- Nevrotik, stresle ilgili ve somatoform bozukluklar; (yaygın anksiyete bozukluğu, panik bozukluğu, fobi, konversiyon bozukluğu, somatizasyon bozukluğu, hipokondriyazis, Ağır stres tepkisi ve uyum bozukluğu, Dissosiyatif bozukluk )
1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen % 0
2-Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen % 25
3-Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen % 50

Teşekkürler inşallah sonuç gelince sizlerle paylaşacağım Bülent bey; Ancak şunuda merak ediyorum. Diyelim ki: 1 yıl süreli onaylandı ve 1 yıl sonra tekrar kontrole gittidiğimde bende ANKSİYETE bulunmadı ve sadece yine; KOAH+ŞEKER+TANSİYON bulundu ve bunlarında değeri %40 veya üzeri oldu anksiyete olmadığı için raporum iptal edilirmi tekrardan emekliliğim devam edermi. Teşekkürler

Rapor oranınız Anksiyete çıkarıldıktan sonra % 40 altına düşmezse emekliliğiniz devam eder. Anksiyete çıkarılırsa raporunuz iptal edilmez..

Teşekkürler Bacıbey Aslında Doktorun işgüzarlığı olduğu bu anskiyete abi ya normalde benim KOAH:20 ŞEKER :20 ve TANSİYON 10 balthazarlar beraber %42 yapıyordu ama sağlık olsun

sosyal Anksiyete % 25 alıyorsun cetvele göre

ben bişey öğrenmek istiyorum 7 yıldan beri ankisiyete ilaçı kullanılıyorsa %25 alınabilirmi bide obsesif kompulsif bozukluğuada ayrımı veriliyor emekli olmak için kullanılırmı kullanılırsada sonradan geri alınabiliniyomu arkadaşlar..

fındık75;
valla hiç belli olmuyor bendede okadar ilaç kullandığım hakde düzelmeyen sonatoform bozukluk var 3 sene önce aynı tanıydı oranı % di şimdide aynı tanı hala % veriyorlar sanki kendi ceplerinden veriyorlar

Süre

KABUL EDİLDİ VE 1 YIL SÜRE KONDU.
Anksiyete %25 Koah:%20 Şeker:%20 ve Tansiyon:%10 olan raporum Ankaradan öğrendim bu gün %57 olarak 1 yıl süre ile onaylanmış. Allah Nasip ederse Mayıs ayında Emekliliğimi vereceğim ve 1 yıl sonra tekrar kontrol göreceğim

Üst Alt