Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete için oran yazılmamış rapora itiraz etmeli miyim?

sungerbob

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
16
Selam dostlar , raporum çıktı %30’da kalmışım . Psikiyatri doktorum anksiyete tanım ile %20 rapor alabileceğimi söylemişti . Epikriz de ise major depresyon yazmıştı , raporda anksiyete diyor ama 9 ay takibe rağmen %0 oran vermişler . Sizce itiraz edip şansımı denemeli miyim yoksa takip sonrası 6 ay sonra yenileme mi yapmalıyım ? Rapor gelir diye is bile ayarlamıştım engelli kadrosundan , çok canım sıkıldı .

Ek olarak önceki raporda %22 idi , dil ve konuşma grubu seçilmişti . Bunda işitme ve kronik Seçilmiş .

@sungerbob,
Bu rapori ne icin cikardiniz hocam 2022 sayili yasa ve tum engelli haklarindan yararlan ma ne demek ilk defa gördüm

@Hkn38,

engelli haklarından faydalanmak icin. ötv muaf araç almayacağım, yardımda istemedim otobüste engelli kartı ve engelli iş pozisyonları icin gerekiyor.

Anksiyete boz için puan konusu henüz erken..en az 1 yıl akabinde 3 yıl düzenli takibin olursa kısmen düzelen 20 puan alabilirsiniz..

Anksiyete tedavisi zaten en az 1 yıl devam eder,1 yıl içinde düzelme oluyor mu olmuyor mu netleşir,1 yıl sonrasında düzelme oluyorsa %0 kısmen düzelme oluyorsa 20

@sungerbob,

Herkese selamlar, geçen sene kurula girmiştim 1 sene dolmadığından oran vermemislerdi. An itibariyle 1.5 senedir takipliyim ve son 2 reçetemde de ilaç dozu artışı var. 150+75 Venegis , 10 mg Esmax, 5 mg Buspon ve uyku ilacı kullanıyorum. Sabah tekrar kurul icin belgelerimi aldım yarın 3 farklı branş doktoruna görüneceğim. Kurula girmem icin psikiyatri doktorum "kurula girebilir" kağıdı verdi ama "hocama sordum,size yine sıfır oran vereceklermiş." dedi. Farklı konularda çok daha az ilaç dozajıyla ve 1 sene takiple oran alan gördüm, hastane politikası mıdır acaba?
Diğer hastalıklarımla %30 oranım var zaten ama anksiyeten %20 almam yeterli gelecekti.

Üst Alt