Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alımlarında %90 sınırı çok yüksek!?

1MURAT

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Hasta adına Araç alımlarında %90 olan indirim hakkı çok yüksek arkadaşlar onu en az %85 e çekmeliyiz bir kaç puanla çok kişi mağdur oluyor challenge org ta imza kampanyası başlatalım

Ben bimer e çok yazdım ama kampanya daha etkili olacaktır kime ve nasıl olacağını yardımcı olun ben başlatayım

bu ülkede bu %90 hususunda çok büyük ahlaksızlıklar var sizi kastetmiyorum adam mesela yakını için alıyor yakın atıyorum A şehrinde gerçekten hasta, araç Z şehrinde yakını tarafından keyfi kullanılıyor.

Ayrıca satarken de normal kendisi kullanan engelliler gibi zorlanmadan satıyor, mtv yok şu yok bu yok. böyle bir durumda %85 olup alamamakta ayrı bir durum.

Doğru söylüyorsun da kardeşim bunun önüne geçmek devletin işi benim annem %89 ağır engelli beyin kanamasından %90 tamamlamaya doktora mı kızalım yoksa %80 bile tek başına araba süremezken bunu %90 tutan devlete mı sen söyle

Üst Alt