Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aripa kullananlar var mı?

Aripa bende ansikiyete arttırıyordu. Çoğu ilaç bende tuhaf etkiler yaptı.

Herkese iyi çalışmalar aranızda Aripa 5 mg ilacını kullanan var mı? anksiteye iyi geliyor mu?

@Anti PSİKİYATRİ,
Hocam sizde bir gün çok hastayım diyip bir gün iyileştim diyorsunuz ve yine aynı döngü gerçekten bu kadar dalgalı mı seyrediyor hastalığınız . Bu kadar çok ilaç değiştirmek iyi değil ama doğru ilacın da bulunması şart . Yan etki yaptı diye ilaç değiştirilmez ancak dayanılmaz bir hal aldıysa başka , şu anda yan etkisiz ilaç daha keşfedilmedi mecbur dayanacağız.

Aripa ilacı hangi belirtileri önlemeye yönelik verilir?

merhaba, ilaç raporum mevcut şu ibare dikkatimi çekti
BULGULAR:HASTALIĞI ILE ILGILI KULLANMASI GEREKEN %10 %20 KATILIM PAYINDAN MUAFTIR

ARIPIPRAZOL,VALPROIKASIT+SODYUM VALPROAT

mesela depakin'de katkı payı çıkıyor, depalex bedava

aripa, abilify katkı payı alıyor eczane, bunun da ücretsiz olanı var mı acaba

@malumokb, böyle bir hastalık varmi sanrisal bozukluk diue.internette okuduğum da 6 dan fazla devam eden psikoz sizofrenidir yaziuorlar cok cani sıkılıyor insanin okudukca

Bende aripa muadili abizol 15 mg kullanıyorum sabahları @ankr evet 6 aydan uzun devam etmesi lazım şizofreni denebilmesi için

@Carl Jung, öyle ise her psikoz tanisi almjs kişi ya bipolar yada şizofreni mi yani buna inanmak istemiyorum

Raporu varsa ücret ödemiyorsunuz

@ankr Onu doktor bilir psikotik depresyon atipik psikoz herşey olabilir

bu arada aripa ve depakin Sodyum seviyesini düşürüyor, tuz tüketmeyi ihmal etmeyin extradan

Aripa Ativanın yerini tutar mı ?
en son doktora gittiğimde doktor Ativana gerek yok daha kuvvetlisini verdim dedi 2 gündür Ativan kullanmıyorum

Üst Alt