Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asteğmenlik yapanlar da askerlik borçlanması yapabilir mi?

sokr@t

Aktif Üye
Konular
122
Reaksiyonlar
1,559
Arkadaşlar askerliğini asteğmen olarak yapmış birinin de askerlik borçlanması yapması gerekiyor mu bugünleri saydırmak için .

Asteğmenlik günleriniz de hizmete sayılıyor bir dilekçeye başvurmanız yeterli, borçlanma yapıp para vermenize gerek yok .

sn tayfun verdiğiniz cevap için öncelikle teşekkür ederim ben devlet memuruyum yanlış hatırlamıyorsam yanılıyor da olabilirim mesleğe başladığım 2006 yılında asteğmenlik günleri mi çalıştığım kuruma yani emniyete bildirmiştim polnete girdiğimde gözüküyor 1 yıl 3 ay asteğmenlik yaptığım bu yeterli sanırım o zaman değil mi ? tyfn28

Tam detaylı bilmiyorum , ancak kesin bildiğim asteğmenlik süresi hizmete tabi , bir arkadaşım geçmiş zaman dilekçe vermiş hizmetiyle birleştirmişti.

@OturanBoğa askerliğini asteğmen olarak yapanların da günlerini hizmetiyle birleştirmek için ödeme yapması gerekiyor mu ?

Teşekkür ederim bülent bey.

Üst Alt