Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Astım ve yüksek tansiyon hastasıyım. % kaç rapor alabilirim?

murat 0606

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
astım ve yüksek tansiyon hastasıyım , % kaç rapor alabilirim , 49 yaşındayım .

solunum test değerlerim .

FVCEX %74 - FEV 1 %74 , FEV1 /FEVC % 104 ,PEF 49, MEF 75 53,MEF 50 70,MEF25 61,MEF 25-75 67,AEX7.66,TEX 2.8

YAZMAKTA ,

astım dedi doktor , heyet raporu bu şartlarda alırmıyım ?? alırsam kaç alırım raporu %

bunu konuda yardımcı olacak arkaşlara tşk ederim

saygılarımla

murat 0606 mrb:
hafif astım%20 tansiyona%10 toplamda%28 alırsınız engelli haklarından yararlanmak için en az %40 ulaşmanızlazım

boşuna uğraşmayım o zaman % 28 bir işime yaramaz ,

% 40 olması lazım

ilginiz için çok tşk ederim

saygılarımla

umut2135

ben 49 yaşındayım , işsiz ' , eyt '( emeklilikte yaşa takılan ) 8700 gün prim gün sayım var , tansiyon ve astım hastasıyım , yeni psikolojiye göründüm bana teşhis KARIŞIK ANKSİYETE VE DEPRESİF BOZUKLUK dedi doktor . bana lustral 50mg ilaca başladı ,

bu şartlarda emekliliği sağlayacak ( yaş şartını ortadan kaldıracak ) rapora kavuşabilirmiyim ?

rapor oranı kaç olması lazım ?? bana rapor ne verebilirler ?

ilginiz için tşk ederim
saygılarımla
iyi günler

murat 0606
Mrb farklı bir rahatsızliktan en az %20 almaniz gerek %40 ulaşmanız için psikyatriden en az 6 ay muayane olmanız gerek ve psikyatri işin içine girince raporunuz süreli olur.

Üst Alt