Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

B sınıfı ehliyetimi H sınıfına çevirmek için gerekli raporu alamadım..?

hatice35

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
B sınıfı ehlıyetım vardı H sınıfına cewırmekıcın hastaneye gıttım .. engellım sertıfıkal hareketlerden ankıloz(boyunda yanı) heyete aldılar benı we H sınıfı ehlıyetı wermıyeceklerını syledıler,yüksek kurula sewk edıceklermıs .. ama ehlıyet alamıorsam B sınıfı nasıl aldım .. boynumdan sakat oldugumda saga sola dönmelerde sorun yasarım dıye sanırım. anlamadım bılgılendırırsenız sewınırım ne yapmam gerek blmıyorum?

neden H sınıfı ehliyet alacaksınız.özürlü raporu almışmıydınız.özür oranınız kaçtı ve ortopedikmi.

raporum var %45 ama 2009 da cıkarmıstım o zman 16 yasımdaydım sımdı 22 yasındayım o yuzden ehlıyetımı H sınıfına cevırım sıfır otomabil almk ıstıyorum.. engeli ortopedik ..

Keşke B sınıfı ehliyetiniz varmmış madem, H için hiç başvurmasaymışsınız. Şimdi büyük olasılıkla varolan B sınıfı sürücü belgenizi de iptal etmeye çalışacaklar...

Üst Alt