Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

B tipi ehliyetimi engelli B ehliyetine çevirdiler. Nasıl iptal ettirebilirim?

almesa

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar; arkadaşlar önceden almış olduğum B tipi ehliyeti malesefki yenilemek isterken saglik kuruluna takıldık ve engelli b ile kodlu rapor verdiler. Sag ayakta düşük ayak var Kısalik yok sadece düşük ayaktan ötürü bu raporu ikinci saglik kuruluna itiraz etmeme rağmen verdiler. Engelli B yaptığım işten ötürü bana fayda sağlamıyor aksine bağ oluyor. Mahkemeye başvurdum henüz sonuçlanmadi. Ehliyet yenileme suresi de dolmak üzere. (31 ekim 2025)

1. Sorum : engelli b ehliyetini alırsam mahkemeden olumlu donerse bana sıkıntı olurmu?
2.sorum: yeni bir rapor almak için ne kadar sure beklemeliyim?
3.sorum. ozel hastaneden veya aile hekimliğinden normal B alabilirmiyim? alsamda bi önceki kurul raporu bu duruma etkisi olurmu.
4 . Veya nasil bo yöntem izlemeliyim

Engelli b sınıfı ehliyet maalesef normal b ehliyetine dönmez o iş bitti rapor alsan bile bir işe yaramaz

Üst Alt