Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam Bağkur'dan emekli. Engelli raporu alması emekliliğine etki eder mi?

tolgatolga

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
babam bagkurdanemekli simdi engelli raporu cikacak o zaman emekli maasi kesilir mi

tolgatolga
Engelli raporu alınca emekli maaşı neden kesilsin ki, sormak istediğiniz şey tam anlaşılmıyor, açar mısınız biraz ?

cok tesekkur ederim bir sey daha sorsam bilgin varmi benim babam tek gozu gormuyor bir gozu de %15 goruyor ve kap kapagi degisti baypas kalp hastasi kac rapor alabilir

Annem bağkurdan emekli 62rapor aldı engelli sisteme işlenirse mağaşında artma azalma oluyomu

rapor çıktı %97 aldı su indirimi icin basvurduk bir de ötv siz arac almayi dusunuyorum engelli yardim parasi icin basvursam olurmu onu bilmiyorum

@tolgatolga
Emekli 2022 engelli aylığı alamaz.
Ama raporunuz tam bağımlı (ağır engelli) ise ve gelir kriteriniz de uygunsa evde bakım maaşı için başvurulabilir.

@Pluvia hayır maaşa etkisi olmaz.

agir engelli degil tam bagimli da yazmiyor bende öyle tahmin ediyorum alamayiz herhalde tesekkurler

Üst Alt