Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağkur özürlü emeklilikte maaşımızı nasıl fazlalaştırabiliriz?

karpas

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
04/10/2010 tarihi itibari ile bağkur kaydım bulunmaktadır.

% 56 özürlü raporum var. Ltd. şti ortağıyım.

1-şirkette vergi indirimi olarak herhangi birşeyden faydalanabilirmiyiz.

2-emeklilik durumunda maaşımı yüksekten alabilmem için ne yapmam lazım.

3-ne zaman emekli olabilirim.

4-ssk olsam daha mı iyi olur

bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar

teşekkürler

1- Hayır: http://www.engelliler.biz/forum/sak...yararlanabilir-sorularinin-cevabi-burada.html
2- Ne kadar prim o kadar emekli maaşı
3-
bagkur.PNG

4- Evet, ssk'lı çalışan olunca emekli maaşı daha fazla olur. Yalnız, unutmayın, Son 2520 gün primin fazlası hangi statüde ise, o statüde emekli olunur.

Peki bağkur prim ödememizi nasıl artırabiliriz.

Sigorta müdürlüğüne gidip artırabilirsiniz heralde. Muhasebeciniz de bilir...

oturanBoğa merhaba . BAĞ-KUR için emeklilik müracaatında bulundum.beni hastaneye sevkettiler. Raporu duzenledilr. Bekliyoruz bakalım sonuç ne zaman çıkar. Birde beni malul emeklilik için müracatta bulundurdular. Telefon açtım ve söyledim. Benim raporum en fazla %56 malullulük kurtarmıyor diye . Değiştirdiler ve BAĞ-KUR özel emekliliğe çevirdiler. Ve hala sonuç yok.

karpas

Önce malulen emeklilik olarak işleme alıyorlar ve "durumunuz maluliyeti gerektirecek düzeyde değil" diyerek reddediyorlar, sonra siz o zaman madde 28'den Yaşlılık emekliliği olarak işleme koyun" diyorsunuz ve o şekilde emekli ediyorlar

Üst Alt