Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başka ilden rapor alamadım. Tekrar heyete girmek için ne yapmalıyım?

şerif4359

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben de tip 1 diyabetten kurula girdim bel fıtığı ile beraber 38 verdiler. başka ilde tekrar kurula almadılar. sadece bir kere kurula girebilirsin diyolar. bu raporu alma k için tekrar kurula giremiyor muyum

İl Sağlık Müdürlüğü'ne itiraz etmelisiniz ya da 6 ay gibi bir süre beklemelisiniz.

Muhtemelen Şekerden 30, bel fıtığından 12 verilmiştir oran size.
Bu durumda şekerden daha yüksek oran alabilmek için sonuçların nasıl olması gerektiğini ve durumunuzu karşılaştırabilirsiniz:
b- Komplikasyon yapmamış olan, açlık kan şekeri 200 mg’ın altında tutulabilen, ketoz ve hipoglisemi göstermeyen Tip I diabetes mellitus:% 30
c- Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg’ın altında tutulamayan, komplikasyon yapmış ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus:% 40

şekerden %30 bel fıtığından %8 verdiler. 45 gün sonra tekrar başkka hastaneye gittim . kafana göre heyete giremezsin . bunun süresi yok kanunların değişmesi gerekiyor dediler.o zaman ben altı ay bekleyip tekrar başvurayım. bilgileriniz için çoook teşekkür ederim.

Üst Alt