Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Biküspit Aort ve ona bağlı aort genişlemesi ile Dehb tahmini oran nedir?

Stargazer

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba ben yakın zamanda Askeriye muayenesi oldum ve sağlık kurulu savaşta ve barışta muafiyet verdi.
HT EKG : NSR EKO : EF %60 LVH BİKÜSPİT AORTA ESER AY ASENDAN AORTA 42
MM GÜNCEL TANSİYON 187/111 MMHG EKODA LVH TSK MADDE 42 D-1 ve Dehb olan biri ve Concerta 54 mg kullanıyorum ve 6 ayı geçti. Sizce alacağım tahmini oran nedir? Teşekkürler.

Ef 60 gayet güzel, aort 42 kayda değer bir genişleme yok,35-40 mm normal kabul edilir.

Ht 187/111 evet oldukca yüksek,tedaviye rağmen yine böyle mi?

Özet olarak eko bulguları engelli raporu için yeterli değil.

@Stargazer,

@OğuzHan112,
Şimdi düştü çok şükür. Dehb ile Biküspit aort ile rapor alacağımı düşünüyorum çünkü askerlikte seferberlikte bile muafım ve sitenin engelli yüzde hesaplama aracını yapay zeka ile kullandığım vakit %55 verdi

Yapay zeka ile işleri halledecekseniz buraya soru sormayın isterseniz.

Dehb gözümden kaçmış uykuluydum, evet onu da dahil edersek bir ihtimal engelli raporu alma ihtimaliniz var.

@Stargazer,

@OğuzHan112,
Hocam ben yapay zekaya sorarak iş yapmadım. Bu forumun verdiği hesaplama aracını kullanarak yapay zekaya hesaplattım.

Üst Alt