Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar Bozukluk hastasıyım. Bana engelli raporu verirler mi?

@Halil Çağlar, Ne kadar süredir tedavi görüyorsunuz?
Eğer düzenli bir tedavi geçmişiniz varsa hastalığınızın şiddetine göre engelli raporu alabilirsiniz

@Halil Çağlar, Baya uzun zamandır tedavi görüyormuşsunuz oranı doktorunuz bilir ama bu kadar uzun süredir tedavi gören birinin en az %40 alacağını düşünüyorum.

%40 ve üzerinde engelli haklarından faydalanabiliyorsunuz zaten.

Eğer sürekli aynı hastahane ve doktora gidiyorsanız aynı yere gidin rapor için daha kolay olur rapor almanız tabi özele gitmiyorsanız.

@OğuzHan112 Hocam, size zahmet olacak kusura bakmayın. Sakıncası yoksa arkadaşa balthazard oran cetvelini açıklayabilir misiniz? %70 İşlevselliği hiç düzelmeyen diye biliyorum. Ortasını bilmiyorum sadece. Bunun dışında en düşüğünü biliyorum.

@OğuzHan112, Evet reis. Ekstra olarak kusura bakma bu arada. Soruyu çelişkili sordum istemsizce. :D Sizde haklısınız yani.

Üst Alt