Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gözüm %90 görmüyor, diğerinde de kayıp var. %40 oran alabilir miyim?

Ademyolda

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar selam.
Askeriyeden 1 sene önce muaf oldum. Sebebi sol göz tembellik %90 üstünde görme kaybı katarakt ve ektopik papilla sağ da ise miyop astigmat var %40 rapor alıp işe girmek istedim fakat göz doktoru tahminime göre özür oranına %9 Yaz mis gibi. Bu oranın heyet günü yükselme durumu varmı acaba. Cevaplarinizi bekliyorum. Bu arada vücudum da yanık var cildiye %20 oran verdi. Kbb den de bekliyordum oran o vermedi. Sizce %40 ı tamamlaya bilir miyim. Şimdiden cevap için tsk ler... not- yasak mi bilmiyorum ama bana e-posta dan ulaşıp bilgi vermek isteyen olursa çok sevinirim. Çok magdurum işe almıyor lar lütfen yardımcı olun. yoldas.AY39@gmail.com

Cildiye %20 verdiyse göz en az % 25 vermeli 40 olması için tek göz kaybının oranı %32 umarım %9 vermez

Hocam Cetvele göre 25/28 arası vermesi gerekiyor zaten. Bende anlamadım neden 9 verdiğini

İtiraz edersiniz başka yolu kalmazsa

Üst Alt