Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gözüm %93 görmüyor. Diğerinde de kayıp var. Engelli raporu alabilir miyim?

bamtike

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacaktı benım sağ gözümde %95 lik bir görme kaybı var sol gözüm için de 3 numara gözlük kullanmaktayım.Ben heyete girsem yüzde kaç rapor verirler . ayrıca ben sağlık meslek lisesi mezunu acil tıp teknisyeniyim engelli kadrosundan kendi mesleğimi yani sağlıkçı olarak çalışabilirmiyim cevap verirseniz sevinirim iyi akşamlar

bamtike

Sağ göz %32 sol göz oran vermezler.Bu sana %40 getirmez. Ancak göz bir kaz sonucu olduysa yada başka bir psikolojik rahatsızlık , tansiyon, şeker vesaire %12 getirecek bir oranlı hastalık %32+%12=%40 kurtarır. Engelli olursun.

yok kaza sonucu olmadı doğuştan gelen bı rahatsızlıgım var heyete girmenin bi ücreti var mı denemeye değmez mi

Üst Alt