Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir yıl önce aldığım raporu yenilemem ya da e-Rapor sistemine aktarmak gerekiyor mu?

Clandestino

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Konulara hakim sevgili arkadaşlar hepinize merhaba!!!
Çoğumuzun bildiği gibi 20 şubat tarihi ile engelli raporlarının usul ve şekilleri yeniden düzenlendi . Bu düzenleme ile e-rapor sistemi devreye girdi . Bu konuda kafama takılan bir şeyler oldu . Bilgisi olan tecrübeli arkadaşlardan bu konularda yardımcı olmalarını bekliyorum .
Benim Diyabet tansiyon aritmi ve aort yetmezliğinden toplamda %48 (Sürekli) raporum mevcut raporumu 2018 mart ayında almıştım .
1 - Bu yeni düzenlemelerden sonra raporumu yenilemem gerekiyor mu ?
2 - Raporumu yenilemem gerekmiyor ise bunu e - rapor şekline dönüştürebiliyor muyum ?
3- E - rapor a dönüşmediği için e - devlette raporumu göremiyorum açıkçası 2 ay hastane köşesinde sürünmek istemiyorum bununla ilgili yapabileceğim bir şeyler var mı ?

Clandestino

Yeni rapor almana gerek yok. Elindeki raporu muhafaza et yeter. İstenilen yerde elindeki raporu kullanabilrsin.

Üst Alt