Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir yıl süreli raporla emeklilik mümkün olabilir mi?

Kenan77

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Raporumu yeni birkac cesitli hastaliktan dolayi aldim. %88 oraninda engelli raporu verildi fakat 1 yil sureli.
%80 kanser
%30 kalp kapakcigi
%10 akalazya
%3 gozden verdiler
Bunlarin toplami degisik bir sonuca variyor fakat neye gore hesaplaniyor bilemiyorum.
Neticesinde malulen emekli olmak istiyorum ve 6700 gun primim var sigorta baslangicim 2004-2005 yillarinda. Bana bu konuda bilgi sahibi olan varsa bilgi verebilirmi. Tesekkurler.

Kenan77

malulen emeklilik için oran değil de maluliyet cetveli'dir önemli olan. Bu cetvele göre malul durumda sayılmalısınız.

Ama %80 ve üzeri rapora karşılık defterdarlıktan 1. derece sakatlık indirimi elde ederseniz, o zaman (ilk kez sigortanızın yattığı gün/ay/yıl +) 15 yıl sigortalılık süresi ve 3600 primle erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanabilirsiniz.

2008_oncesi.PNG

Üst Alt