Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir yurt dışı alışverişi hk.

osmangazi

Aktif Üye
Konular
52
Reaksiyonlar
644
Yurt dışınıdan bir parça aldım. Benzerini göndermişler. Para iadesi istedim kabul ettiler ama benzer ürün de bende kaldı. Satıcıya ulaşmaya çalıssam da ulaşamadım. Şimdi tekrar siparişim oldu yurtdışından bu sefer eksik göndermişler. Ben de para iadesi istemedim. Daha önceki olaya sayılır mı sizce Allah katında. Satıcılar farklı.

Bende 18650 pil aldım ama göndermediler. Paramı da iade alamadım. Bu da öyle bir anımdı.

@osmangazi, hocam bireysel olarak geri göndermen zor diye biliyorum zaten, şirket olsan numune diye gümrük masrafı vermeden, sadece nakliye ücreti vererek çıkartırsın normalde. Allah katını bir hocaya danışmak lazım, bende o bilgi yok.

@anonymous, güvenilir bir siteden, yerden mi aldınız yoksa direkt adamların ibanına Swift mi yaptınız. Eğer ikinciyse yani ibana Swift direkt dolandırırlar. Uluslararası İthalat ve ihracat ta çok oluyor bunlar, hukuki olarak çok fazla yapabileceğiniz bir şey de yok maalesef.

@anonymous, alibabada yapılabilecek şeyler son dönemde var, 8 sene önceyi bilmiyorum 😁 gene de zor, firmayı iyi araştırmak lazım, mesela çindeki firmayı oradaki bizim Türk ticaret ataşeliğine sormak vesair gibi şeyler, bir sürü yol var ama olan olmuş sizinkine artık 😁

Üst Alt