Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek nakli öncesi alınan rapor ve emeklilik!?

feelil

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar.

Ben 2008 yılında Diyaliz tedavisi aldığım sırada vergi indirimi için bir rapor alıp çalıştığım işyerine vermiştim. Rapor oranı %90 idi ve süresiz yazıyordu (Raporu kaybettim ancak e-nabız üzerinden görebiliyorum) .

Sonrasında böbrek nakli oldum. Ben nakil olduğumda nakil olan hastlar için rapor oranları %40 idi. Ben de nakil sonrası vergi indirimi için birdaha rapor almadım ancak belediyeden ücretsiz ulaşım kartı için bir rapor almıştım ve rapor oranı %40 idi.

Sorum şu : Ben Daha önce vergi indirimi için aldığım sürekli %90 rapor ile emekli olabilir miyim ? Yoksa yeniden vergi dairesine başvurup yeni bir indirim belgesi almalı mıyım ? Bu arada şuanki yönetmeliğe göre Böbrek nakli olanlarda rapor oranları %70.

Üst Alt