Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek yetmezliğinden %90 raporum var. Nasıl bir ehliyetim olmalı?

uday

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
"Engelli oranı %90 böbrek yetmezliği raporu bulunan kişinin bu raporu ibraz ederek almış olduğu sürücü belgesi" derken daha önceden var olan ehliyet değilde yeniden raporu ibraz ederek ehliyetmi almam gerek ? Tşk ederim.

uday

VAr olan ehliyetiniz 5 yıl boyunca kullanabilirsiniz. Bu süre sonuna dek aile hekimine giderek sürücü yönetmeliği'nde göre rapor almalı ve Emniyet'e götürerek sürücü belgenizi değiştirmelisiniz.

OturanBoğa
user-offline.png
Hocam, bende böbrek hastasıyım Diyalize giriyorum.Araç aldım 3. yıl oldu.Şu andada kullanıyorum 22.yıllık "B" sınıf ehliyetim var. Benimde 5.yıl sonunda ehliyetimi değiştirmemmi gerekiyor.?

novandan

Evet. Türkiye'de ehliyeti olan -istisnasız- herkes 5 yıl içinde ehliyetini yenilemek zorunda

Üst Alt