Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boyunda duzlesme ve burunda sinus kalinlasmasi için rapor oranı..?

Konular
26
Reaksiyonlar
1
Boyunda duzlesme c2-3 c3-4 c4-5 c5-6 burunda kikirdak egriligi ve sinus mukoza kalinlasmasi nefes darligi engelli oran alan arkadaslar varmi..ayrica f32 orta depresif nobet hastasiyim fulsac ve draysel 50 kullaniyorum..ayrica sol kalca cikikligi ve 6 cm kisalik var..ayrica 20 derece skolyoz var..40 rapor alirmiyim sansimi denesem .ayrica ik.vulgaris var

Alabilirsiniz galiba.. Pek bilgim yok ama Alınıyor diye biliyorum

anladım kardeşim tesekürler ..ama sadece o değil psikiyatri filanda var f32 .1 depresif nobet birde kalça çıkıkiığı ve 2 derece skolyoz var

servikal aksta düzleşme c2-3 c3-4 c4-5 ve c5-6 SEVİYELERİNDE DİSKLERDE DEJENERASYON

servikal aksta düzleşme c2-3 c3-4 c4-5 ve c5-6 SEVİYELERİNDE DİSKLERDE DEJENERASYON VE T2 SİNYAL KAYBI son zamanlarda boyun fıtığı için engelli rapor cıkartan varmı arkadaslar yuzde kaç oran aldınız ?

Üst Alt