Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugün seni gülümsetti 😊🙂😀😃😂

Öyle tâbi,espri yapıyor 🤭
Öpüyoruz Cengiz 'i iyi geceler 🤗

Ankara'da girdiğimiz restoranın yediğimizin 3 katı ikram etmesi, İstanbul'a dönünceye kadar, bir şey yemeyiz artık. 😁😁🙈

Ben de pek anlayamadım orasını 🤪@WinstonSmith,

Ankara'da gittiğimiz adresteki Kilise'nin taşınıp, yerine yoga salonu yapılmış olması, her tatilde komik bir şey oluyor. 😁😁😁😁🙈🙈🙈🙈

• Wow
Reaksiyonlar: Mara
Hızlı Tren garında görevlinin çantanızda bıçak var, demesi. Ulan diyorum ne bıçağı?
Meğerse tıraş bıçağıymış. 😁😁😁🙈

30 yıllık ömrümde "ilk" defa satın almak istediğim bir üründe, ondan daha ucuz farklı bir modeli tavsiye eden satıcı gördüm.

Ya kurumsal bir firma olduğu için ya da zaten firma kazanacak müşteri temsilcisinin cebine gitmeyeceği için diye düşünüyorum.

Her halükarda şaşırıp içimden güldüm.

@EMRAHBV, kilise değildir kilise tasınmaz
ibadet yeridir bizdeki camiler ve mescit gibi düşün

@ENGELLEKTUEL, Oradakiler kilise diye bilgi verdi Aykancığım, biz de şaşırdık zaten de kadın öyle dedi.

@ENGELLEKTUEL, Tamam o zaman, oradakiler yalan söylüyor, sen doğruyu söylüyorsun. Kapatalım mevzuyu.

burdada bir kebapçının ustundeki yere kilise diyorlar
ama gerçek anlamda klisie değil
toplanıp topluca ibat edilen yer aslında

klise ayrı bir kavram

kutsal tapınaklar yani kiliseler taşınamaz ama onlara bağlı mahalle ilçe toplu ibaden evleri taşınabilir
sanırım anlatabildim umarım

Benim anlama kıtlığım yok. Herkes kilise dediğine göre, demek ki Kilise'ydi. Adreste dahi "Kilise" olarak geçiyordu. İbadethane olarak değil, orada oturan kadın uzun uzun anlattı, taşındı buradan dedi. Ben de sana anlatabildim umarım.

Cengizciğim; ben bu saçları değirmende ağırtmadım oğlum, ben sana demedim mi? Gene benim dediğim geldi, azıcık babana kulak ver. 😁😘🥰😉☺️🤲

Tıraş köpüğünü, sodalarla birlikte yanlışlıkla buzdolabına koymam. 😁😁😁🙈 Klasik Balık erkeği dikkatsizliği. 😁😁😁

Benim küçük aşkımın sesini daha da küçülterek halaaaa deyişi 🫶

Şimdiden gelecek senenin tatilini düşünmem. 😊🤲

Paula Hanım'a -¡Feliz cumpleaños, señora Paula! dedim. Yani İspanyolca olarak, "İyi ki doğdunuz Paula Hanım." dedim. Müdürüm İrem Hanım'ın şaşkın bakışları. 😁🙈 Ardından Paula Hanım da,
-Thank You. deyince uluslararası toplantıya döndü doğum günü kutlaması, birimiz İspanyolca birimiz İngilizce konuştuk. 😁🙈🤲 İrem Hanım sağ olsun, harika tercüme etti. MaşAllah SübhanAllah, deli dehşet İngilizce konuşuyor. 😊🥰🤲

Yazar Instagram sayfamdan gelen soru. 😁🙈 Sevgilim olunca telefonuma ne diye kaydedecekmişim. Sevgiliyi bulduk da telefona kaydetmesi kaldı. 😁 "Kalbim Seni Seçti" diye kaydedeceğim. ☺️🥰❤️🌹

Üst Alt