Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugün seni gülümsetti 😊🙂😀😃😂

Çay kaşığı diye, yanlışlıkla çatalı almam. 😃🙈

Uzunca, imla kullanılmamış olan bir yazı geldi. İşin gücün yok muydu, bunu bana yazıp yolladın. :D

Bayram sabahı bulaşık yıkamak, temizlik yetişmeyince sabaha kaldı. Erkek başına iyi koşturuyorsun Emrah. 😃😉👏

Arkadaşımın, "Ramazan Bayramın mübarek olsun." diye yazması, bayram Kurban Bayramı deyince, o da güldü. 😃😃😃

Yeğenimin eşinin plastik tabureyi oturarak kırması. 😃😃😃

Kuzenimin eşi anneme,
-Abi çok bilgili hala, çok zeki birisi.
Annem,
-Babasınında benim de sülaleme yetermiş. 😃
Kuzenim, eşine,
-Abim sülalemizin incisi, hepimize yeter, çok okur ve araştırır.
😃😃😃
Diğer kuzenime,
-Ya Mustafa, beni kızdırıyor; laf edince de "Senin sülalene yeterim." diyor.
-Doğruyu söylüyor hala, hiçbirimiz ne onun bilgisine, ne de onun zekâsına erişebiliriz. Ben sosyal medyada kimseyi o kadar takip etmem, Emrah hariç. 😃☺️🙈
-Bundaki zekâ kimsede yok abla, bu nazara geldi ve kulakları sakatlandı. Yoksa düşünmek istemezdim, dedi yengem.
Anneciğim; mütevazılığımı zorla bozduruyorsun ama sülalen de benden taraf çıkıyor. Benimle uğraşma, ben senin istediğin gibi çok ciddi olamam, çekilmez bu hayat o zaman, böyle gayet iyiyim. 😃😃😃😉🙈🤲

En yakın arkadaşım bayram ziyaretine geldi. Oğlumla beraber diyette olduğuma aldırmadan, cips yiyorlar. Şapırdata şapırdata, gıcık vererek yiyorlar. Ben de mahzun mahzun bakıyorum. 😃😃😃🙈

Ağacın tepesinde üstümün başımın kuş pisliği olması. 😃😃😃🙈

Kiracının oğlunu, babasının yıkaması, annesi yıkayınca gözüne sabun kaçırıyormuş. 😃😃😃🙈

@Dilhun Allah iyiliğini versin, uzandığım yerden sıçradım. 😃🙈 Bacikom, yeni kitap kimseye özel ithafla yazılmayacak; polisiye/macera konusu, Gölgeler İmparatorluğu 2.Cilt-Türkiye'deki Kaos Bitecek Mi? yeni kitap bu nasipse, birincinin devamı, direkt aşk temalı değil. Hâlâ gülüyorum, can bacişim.😃😃😃🙈📚🖊

Bayrama denk geldiği için iş arkadaşımın doğum gününü bugün kutladık. Pastanın önünü kapadım, tam önüne gelince,
"İyi ki doğdun." dedim.
"Ödümü kopardın Emrah. " 😃🙈🎂

@OğuzHan112, Usluyuz abicim. :D

Her seferinde satışa ayıracağım kitaplardan 8-10 tane ayırmam. :D Ulan Emrah, madem okuyacaksın, niye satmak için alıyorsun? :D

Son düzenleme:
Bana Bak Efendi !
Allâh Yarattı Demem Ağzını Burnunu Yerim.

su1bnrk.jpg

Üst Alt