Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugünkü çiçekler kime gitsin🌹🌷💐

Allah iyiliğinizi versin 🙂 sesli güldüm.

Kendi kendine çiçek göndermek yeni moda oldu sanırım 😅

Çiçek bile gönderemiyoruz ya, tehdit ediliyoruz bana niye göndermiyorsun diye.. nasıl bir kafa bu ya 😂

Esra'ya gönderelim bu seferlik 🫣

@Dilhun,

Son düzenleme:

" Annelere "

ic68q09.jpeg

Bana niye göndermiyorsun mu?Tehdit mi?😂
Ben de buna sesli güldüm.
Benim için yeni moda değil aslında, arada bir buket alıp kendimi şımartırım 🤗😉 Bir de böyle sanal olsun dedim 🤭

Teşekkürler 🙏🏻 🥰 @OğuzHan112

İnsan kendine de cicek alabilir neden şaşırdınız ki🤔ben özellikle saksıda alıyorum😊😂

Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimize. 🌹

Bu güzel günleri bizlere armağan eden Başta Mareşal Gazi Mustafa Atatürk olmak üzere, Şehitlerimize, ebediyete intikal etmiş Gazilerimize, onların nesline gelsin❤️🇹🇷❤️🇹🇷🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Babalar, annelere, ablalara, abilere, kardeşlere, yeğenlere, kuzenlere, amcalara, dayılara, yengelere, Şehit ve gazi ailelerine, Şehitlere ve gazilere, kimsesizler mezarında yatan kimsesizlere, huzur evindeki yanlız kalmışlara, komşulara, yuvada ki çocuklara, sığınma evindeki kadınlara herkese gelsin bu çiçeklerle birlikte iyi bayramlar....🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️❤️🤲🤲🤲🥰

Üst Alt