Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çift çene ameliyatı - alt çene ileride üst çene geride ve çene ucu eksikliği rapor..?

Heus

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar forumunuza yeni üye oldum,
Bebekken düştüğüm için çenem kırılıp yanlış kaynamış,
3 4 sene süren tedavi sonucu ,
2016 yılında ameliyat oldum çift çene ameliyatı
alt ve üst çene kemikten kesilip uygun pozisyona getirilip vidalandı tabibir çok titanyum parça mevcuttur çene kemiğini sabitlemek için,

https://www.youtube.com/watch?v=cWpd9xOzsq4

Ardından , 16 nisan da da çene ucu ameliyatı oldum , çene ucum kesilip ileri itilip aynı şekilde vida ve parçalarla sabitlendi,
1.nci çene ameliyatı sonucu kıkırdak alınıp burun a da müdehale edilerek burun kemiği dahil burun umun bir kısmı da kesildi
bundan ötürü tekrar kıkırdak eğriliği söz konusu oldu yani 1 ameliyatım daha mevcut,
Bu arada temmuz 28 da 26 yaşına gireceğim, 25 yaşına kadar yetim aylığı aldım (babam devlet memuru idi.)
bu durumda engel oranım ne olabilir , yani engel sıfatını taşıyabilir mi bilgi verirseniz sevinirim iyi forumlar.

Üst Alt