Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çok şükür saat 14.00 de tercihler başlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[h=3]Başvuruya Engel Durumlar[/h]
  • 15 yaşını doldurmayanlar 2014 - EKPSS Tercihi yapamazlar.
  • EKPSSP1 puanınız olduğu halde KPSS Yerleştirmeye Esas Ortaöğretim Alanı bilginiz sistemde bulunmamaktadır.Tercih işlemine devam edebilmek için eğitim bilgilerinizi güncelletiniz.
  • Aday İşlemleri Sistemi'nde KPSS tercihlerine esas herhangi bir eğitim bilginiz bulunmadığı için tercih yapamazsınız.
  • Başvuru ücreti ödenmemiştir.

[FONT=arial]Yukarıdaki durum(lar)dan dolayı başvuru işlemine devam edemezsiniz.[/FONT]
[FONT=arial]Başvuru Adı:
EKPSS-2014/1: Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme

bu gerekçelerle bende erişemiyorum............................................................[/FONT]

bu tercih klavuzu karışmış , alt kısımda yazıyor dikkat ederseniz 2014/1 tercih klavuzu bu. ama bizim yapacağımız 2014/2 olacak , karışıklık olmuştur düzeltirler yakında sabırlı olalım

34 yaşındayım 15 yaşından küçüksün diyor keşke öğle olsa ;)
sistem halen bozuk. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt